KOSKEN AUTOKESKUS

Konekuljetusten konkari

Kosken Autokeskus on perustettu vuonna 1985. Yrityksen alkuaikoina ajot koostuivat maatalouden ja teollisuuden massatavara-ajoista. 1990-luvulla yritys alkoi keskittyä entistä enemmän konekuljetuksiin ja konekuljetuskalustoon.

Nykyisin Kosken Autokeskus on Suomen suurimpia konekuljetuksia hoitavia yrityksiä sekä liikevaihdoltaan että kappalemäärältään. Hoidamme kuljetuksia Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Kasvava alue on koneiden ja laitteiden viennit ja tuonnit Manner-Euroopasta. Konekuljetusten lisäksi hoidamme isojen kappaleiden erikoiskuljetuksia ja kappaletavarakuljetuksia. Käytössämme on laadukas nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kuljetusten koot voivat vaihdella kappaletavarasta täysiin konekuormiin. Koneet ja tavarat liikkuvat kauttamme kätevästi tilanteeseen sopivalla kalustolla.

Kauttamme hoituvat muun muassa. : 

– Konekuljetukset (esim. työkoneet, maatalouskoneet yms.)
– Trukkikuljetukset
– Teollisuuden kuljetukset
– Erikoiskuljetukset
– Nostokaluston kuljetukset
– Nostotyöt nosturiautoilla

Henkilökunnan yhteystiedot löydät Yhteystiedot sivulta.

Tarinamme

Olemme olemassa asiakkaidemme varten

Asiakkaan tarpeet ja hyvä palvelu ovat ajatuksiemme ja tekojemme keskipisteenä. Tavoitteemme ei ole ainoastaan tekemisissä onnistuminen, vaan asiakkaamme odotusten ylittäminen. Meitä motivoi asiakkaamme haasteet ja näiden hoitaminen uudenlaisilla ratkaisuilla ja vankalla ammattitaidolla. Meidän asiakkaat varmistavat yrityksemme ja sen palveluiden jatkuvan kehityksen.

Kaikki tekemisemme pohjautuu laatuun. Referenssejämme emme näe tehtyinä töinä vaan koemme, että ne ovat meidän ja asiakkaamme yhteisiä saavutuksia sekä haaste parantaa toimintaamme entisestään.

Luottamuksen arvoinen tiimi on tärkein voimavaramme

Ammattilaisista koostuva tiimimme palvele sekä yksityis- että yritysasiakkaita useissa eri maissa, luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme ja haluamme olla jatkossakin luotettava yhteistyökumppani kaikilla osa-alueilla. Haluamme ylpeinä ja tyytyväisinä katsoa yritystämme – vain työntekijöidemme panoksella pystymme takamaan laadukaan palvelun tuottamisen asiakkaillemme ja yrityksemme menestymisen myös tulevaisuudessa.

Kannamme yhteiskunnallista ja eettistä vastuuta

Johtoryhmämme kantaa vastuuta inhimillisestä ja terveellisestä työkultuurista, sen keskipisteenä ovat työntekijöidemme hyvinvointi, turvallinen työympäristyö ja mukava työilmapiiri. Henkilökuntaa kunnioitetaan ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Positiivinen työilmapiiri luo hyvän pohjan pitkäaikaisille työsuhteille ja hyvälle työmotivaatiolle.